cultuurcentrum Hasselt

De ccha.t-sessies #3 Tinne Lommelen

Eva Vanduren
zo 19 jan 2025 - 16:00
zo 19 jan 2025
16:00
  • zo 19 jan 2025
    16:00
    parketzaal 1
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

In De ccha.t-sessies gaat Eva Vanduren in gesprek met een maandelijks wisselende gast op basis van enkele boeken, een plaat en een film. Chatten begrijpen we vooral als digitaal keuvelen. In deze talkshow in de parketzaal van CCHA wordt diepgang echter niet uit de weg gegaan.

Eva Vanduren floot zich doorheen haar jeugd als lid van harmonieorkesten, studeerde TEW en zang, theater en dans. Naast concerten, tv-commercials en -series en werk als stemactrice, verzorgde ze ook al een tijd lang de presentatie van Hallo Limburg op TVL.

In januari verwelkomen we Tinne Lommelen die sinds haar studies een intense band heeft met Hasselt. Ze doctoreerde aan de UHasselt op het domein van internationale zaken en dienstverlening en is de voorbije jaren directeur financiën en bedrijfsvoering geweest bij PXL. Ze werkte ook een hele tijd voor de VDAB. Tinne Lommelen brengt ons de menselijke blik op het reilen en zeilen van de academische en bedrijfswereld. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander hoe kennis en ervaring twee kanten zijn van hetzelfde verhaal.

Laat je op sleeptouw nemen door een relaas over het ontginnen van menselijk potentieel en geniet achteraf van een aperitiefje.

De keuzeobjecten van de gast (boeken, plaat, film) vind je de hele maand bij onze partner Bibliotheek Hasselt Limburg.

Meer De ccha.t-sessies op 03 nov en 08 dec 2024 en 16 feb 2025

onderdeel van

credits

presentatie Eva Van Duren / in samenwerking met Bibliotheek Hasselt Limburg 
evavanduren.com