cultuurcentrum Hasselt

Apocalyps

Henk Rijckaert
wo 12 feb 2025 - 20:00
wo 12 feb 2025
20:00
  • wo 12 feb 2025
    20:00
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Een atoombom. Een overstroming. Een zombieplaag.  Dat de wereld zal vergaan, dat weten we al zeker. Maar zijn we daar wel op voorbereid?

Welke skills heb jij om het einde van de wereld te overleven? Kan jij met een tak en een touw een pijl en boog maken om zelf je eten te vangen of een beer te verjagen? Kan jij met een lege PMD-zak en een strijkplank een tent maken voor minstens drie personen? Kan jij een ruimteschip bouwen met niets meer dan een wasmachine, een microgolfoven en die afgedankte laptop van het werk om een kolonie te starten op Mars?

Henk Rijckaert komt terug! En wel met een show genaamd Apocalyps. Als daar maar geen ongelukken van komen… Het is al een tijdje geleden dat Henk te gast was in CCHA met shows als Het experiment (2010) of met De fun, de hits (2015). Maar het werd hoog tijd om Henk nog eens uit te nodigen, om ons klaar te stomen voor wat er komen zal.

Zijn we klaar voor de apocalyps? Of gaan we gewoon allemaal samen lachend ten onder?

*** Henk Rijckaert serveert in Apocalyps een smakelijk rampenplan. (…) In onzekere tijden zijn slimme optimisten die razendsnel steengoed kunnen improviseren goud én een podium waard.

KnackFocus, 14 feb2024

credits

tekst & spel Henk Rijckaert  / © KREW Collective 
henkrijckaert.be