cultuurcentrum Hasselt

Shenanigans

Jam. Shenanigans
vr 17 jan 2025 - 13:30
vr 17 jan 2025
13:30
  • vr 17 jan 2025
    13:30
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Shenanigans is een hedendaagse circusvoorstelling over het belang van speelsheid, creativiteit en verbeelding doorheen het leven. Ordinair speelgoed staat centraal in dit absurd jongleerritueel met als doel het innerlijke kind weer tot leven te brengen. Door middel van het jongleren van isomo vliegtuigjes, hot wheel banen en een opblaasbaar zwembad willen Batist en Henri ook de volwassenen in het publiek uitnodigen op een nostalgische reis naar de kindertijd. 
 
Shenanigans is een interactieve voorstelling waarin de artiesten hun eigen kinderdromen delen in de hoop jong en oud te inspireren om die van hen nooit meer los te laten. Een ode aan het innerlijke kind. 
 
de makers 
Jam. Shenanigans is een fris, jong en speels jongleerduo dat elkaar leerde kennen tijdens hun studies aan Codarts Circus Arts in Rotterdam. Samen willen ze ruimte scheppen voor onnozel gedrag in een steeds serieuzer wordende samenleving. Ze brengen speels en energiek circus met alledaagse objecten en een goede dosis gekheid. Voor het eerst te zien in CCHA! 
 
circus / 1ste leerjaar / max. 200 / leerling €4 / individueel €8 

onderdeel van

credits

spel Batist Van Baekel & Henri Kangas / lichtontwerp Batist Van Baekel & Jaakko Sireinen / muziek Jago Moons / coaching Sander De Cuyper, Michael Zandl & Aurelia Brailowsky / co-productie PERPLX, CIRKLABO, CIRCUSSTAD, ITUJEN KATSELMUS / met steun van MAD Festival, Tent, Korzo, Taiteen Edistämiskeskus
jamshenanigans.com