cultuurcentrum Hasselt

Rommelpaard (3+)

4Hoog
za 5 okt 2024 - 15:00
za 5 okt 2024
15:00
  • za 5 okt 2024
    15:00
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Rommelpaard begrijpt de wereld niet goed. Zij vindt alles overrompelend en chaotisch. Ze heeft de dingen liever op een rijtje, dat is beter te snappen. Dus verzamelt, vergaart, ontleedt en sorteert Rommelpaard kiezels, kevers, bloemen, brievenbussen en bomen, ze verzamelt zelfs mensen! 
 
Het nat van de wereld plaatst zij in bokalen, van zout naar zoet. De dieren plaatst ze van zacht naar hard. De mensen stapelt zij van groot naar klein. Krijgt ze zo weer vat op de dingen, op de veelheid van al die dingen rondom haar? Kan zij zo de schoonheid ontdekken van de chaos? 
 
Rommelpaard is een beeldrijke voorstelling over zoeken en niet direct vinden. Gecoacht door Kommil Foo-lid Ralf Walschaerts maakt Anna Carlier, winnares van de Kaas en Kappesprijs en van de Taalunie Toneelschrijfprijs, een ontroerende en poëtische voorstelling over het proberen je plaats te vinden in de grote wereld. 

credits

concept Anna Carlier / regie Christiaan Mariman / eindregie Simon D'Huyvetter & Frederika Del Nero / spel Anna Carlier of Loes Swaenepoel / dramaturgie Katrien Debruyckere / muziek Joris Caluwaerts / decorontwerp Kris Van Oudenhove / kostuums Valerie Le Roy / schrijfcoach Raf Walschaerts / © Michiel Devijver
4hoog.be