cultuurcentrum Hasselt

De ccha.t-sessies #1 Meryame Kitir

Eva Vanduren
zo 3 nov 2024 - 16:00
zo 3 nov 2024
16:00
  • zo 3 nov 2024
    16:00
    parketzaal 1
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Chatten begrijpen we vooral als digitaal keuvelen. In de nieuwe talkshow in de parketzaal van CCHA hoeft dit echter geen diepgang in de weg te staan. Tijdens de donkere maanden laat Eva Vanduren er op zondagen een licht schijnen over cultuur en literatuur in een een-op-eengesprek met een boeiende gast.

Vanduren floot zich doorheen haar jeugd als lid van harmonieorkesten, studeerde TEW en zang, theater en dans. Naast concerten, tv-commercials en -series en werk als stemactrice, verzorgde ze ook al een tijd lang de presentatie van Hallo Limburg op TVL.

Aan de maandelijks wisselende gast wordt gevraagd enkele boeken, een plaat en een film mee te brengen. Het gesprek belooft een meanderende beschouwing te worden over waarden en meerwaarde, over lusten en lasten in een mensenleven, over het zoeken naar geluk en schoonheid.

Meryame Kitir bijt de spits af van De ccha.t-sessies: dochter uit een Maasmechels arbeidersgezin, gewezen vakbondsafgevaardigde bij Ford Genk, voormalige politica die nog durft te dromen en in de luwte nieuwe plannen aan het smeden is.

Wees getuige van dit unieke moment en geniet achteraf van een aperitiefje. De keuzeobjecten van de gast (boeken, plaat, film) vind je de hele maand bij onze partner Bibliotheek Hasselt Limburg.

Meer De ccha.t-sessies op 08 dec 2024 en 19 jan en 16 feb 2025.

onderdeel van

credits

presentatie Eva Van Duren / in samenwerking met Bibliotheek Hasselt Limburg / © Thomas Legrève
evavanduren.com