cultuurcentrum Hasselt

Alles wat je moet weten

Fernand
di 5 nov 2024
di 5 nov 2024

Alles wat je moet weten over je middelbare schooltijd in 60 minuten!  
 
Ken je het gevoel? Buiten is het stralend weer maar jij moet de godganse dag binnenblijven om leerstof die je nooit opnieuw zal gebruiken in je hoofd te stampen. Dat gebeurt jaar na jaar, terwijl het echte leven aan je voorbijgaat. 
 
Fernand lost dit voor je op en bezorgt je een landkaart voor het puberleven! De kortste weg naar the juicy stuff. Speciaal voor jou lijsten ze op welke dingen er écht toe doen. De do’s en don’ts van de middelbareschooltijd. Een paar voorbeeldjes: leer onderhandelen met je ouders zodat plots alle deuren opengaan. Of verover de liefde van je leven! Dé tips en tricks die je nodig hebt om de wereld aan te kunnen? Zoek niet verder: je vindt ze in deze voorstelling! 
 
de makers 
Fernand maakt voorstellingen op maat van leerlingen uit de eerste graad secundair. Met een flitsende, toegankelijk en toch doordachte vorm van theater maakt het gezelschap kwalitatieve voorstellingen voor 12+.  
 
Ze zijn nu voor het eerst te gast in CCHA met deze voorstelling die de leerlingen moet leren hoe ze de rest van hun middelbare schoolcarrière al fluitend kunnen doorbrengen. Dat klinkt toch ook goed voor de leerkrachten, nietwaar?

theater / 1ste middelbaar / max. 250 / leerling €8 / individueel €8 

credits

van & met Steven Beersmans, Heleen Desmet, Bram Kelchtermans, Alicia Andries & Tuur Boxem / muziek Thijs Boyen / scenografie & lichtontwerp Michiel Van Cauwelaert / kostuum Elise Goedgezelschap / techniek Bregt Janssens / coaching & zakelijke ondersteuning Sabien Van Moorter / coproductie Perpodium / met dank aan Carl von Winckelmann, Lucas Heytens, DeFIGURANTEN, CC de Steiger, Cultuurhuis Merelbeke, CC Muze, deRuimte, De Met, fABULEUS, hetpaleis, 30CC, Thassos / ©  Lies Borgers
fernandspeelt.be