cultuurcentrum Hasselt

25 years - The best is yet to come

Novastar
do 3 apr 2025 - 20:00
do 3 apr 2025
20:00
  • do 3 apr 2025
    20:00
    concert- & theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Al jaren krijgt Joost Zweegers de vraag van fans naar een carrière-overzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oeuvre. Het antwoord op die vraag was altijd even kort als duidelijk: “Neen.” Achteruitkijken is immers geen optie in de wereld van Joost Zweegers. 'Be great or be gone' is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt, een slagzin die ervoor zorgt dat de songwriter parels blijft afleveren.

Het was het Engelse producersduo Mikey Rowe en Andrew Britton die hem overtuigden om het wél te doen. Maanden werd er gewerkt, in studio’s in België en in Engeland. The best is yet to come moest een live-feel krijgen. En dus dook Zweegers de befaamde Studio 2 van de Abbey Road Studios in, waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen opnamen. Als kroon op de opnamesessies, én om en passant zijn kinderdroom in vervulling te laten gaan.

Samen met de release van The best is yet to come gaat Zweegers opnieuw on the road om zijn mooiste nummers in de nieuwe uitvoeringen live te brengen. Een herontdekking van het werk van Novastar en een must voor iedere muziekliefhebber!

2010, 2015, 2020, 2025… de (muziek)geschiedenis herhaalt zich in CCHA: op het podium een vleugel en een halve cirkel gitaren, prachtige melodieën vullen de zaal, en centraal in dat alles: Joost Zweegers!

credits

piano, zang & gitaar Joost Zweegers / band tbc / © Willy Vanderperre
novastar-music.com